Om oss

”Lysekil i våra hjärtan” är ingen juridisk person inte heller ett företag, Lysekil i våra hjärtan är inget parti som styrs av ideologiska tankar, Lysekil i våra hjärtan är den kärlek vi känner för vår stad och kommun, och den vilja som vi alla besitter att vända vår ekonomi och välfärd på rätt spår igen, så att vår kommun återigen kan blomstra och växa.

​Vi jobbar för att få restauranger, hotell, affärer, företag och föreningar att samverka i stället för att konkurrera och därmed utveckla Lysekil som destination. Nyckelordet är samverkan, vilket är viktigt då konkurrensen i vår omvärld blir allt starkare. Invånarna i Lysekils kommun och våra besökare är våra bästa ambassadörer och alla är välkomna att dra sitt strå till stacken på ideell basis och hjälpa till för att Lysekil ska bli en bättre stad för alla kategorier av människor.

Så det lilla röda hjärta som kan köpas som pin eller att sätta på din profilbild och som kan ses som lite naivt och löjligt är så mycket mer, den är ett manifest för vår vilja och samhörighet och kraft för samverkan att förändra vår situation, vilket är helt nödvändigt för vår kommuns överlevnad.